Nytårsmenu
Nytårsmenu
Nytårsmenu 2024 kr. 389.-
Afhentes mellen 13,00 og 14,00
Kun mod forudbestilling, senest 28/12 kl 17.00
Forret
Kold dampet laks,
serveret med purløgs mayo, syltede
rødøg, frissé salat, rugbrøds chips og dild
hertil kuvertbrød og smør
(Klar til servering)
Hovedret
Medaljon af Kalvemørbrad,
serveret med honningbagte beder,
timian stegte gulerødder, pommes
fondant samt rødvins sky
Dessert
Chokolade fyldt med kirsebærfromage
tilsmagt med kirsebærlikør, hertil syltede skovbær samt skovsyre
Kl. 24,00
2 stk. små kransekager
(Tilkøb Natmad – flødelegeret skaldyrs
suppe, tilsmagt med cognac, serveret med
skaldyr og sprøde urter, kuvertbrød og
smør kr. 79,- pr. couvert)
Nytårsmenu 2022 kr. 339.-
Afhentes mellen 13,00 og 14,00
Kun mod forudbestilling, senest 28/12 kl 17.00
Forret
Kold dampet laks,
serveret med purløgs mayo, syltede
rødøg, frissé salat, rugbrøds chips og dild
hertil kuvertbrød og smør
(Klar til servering)
Hovedret
Medaljon af Kalvemørbrad,
serveret med honningbagte beder,
timian stegte gulerødder, pommes
fondant samt rødvins sky
Dessert
Chokoladekugler fyldt med kirsebærfromage
tilsmagt med kirsebærlikør, hertil syltede skovbær samt skovsyre
Kl. 24,00
2 stk. små kransekager
(Tilkøb Natmad – flødelegeret skaldyrs
suppe, tilsmagt med cognac, serveret med
skaldyr og sprøde urter, kuvertbrød og
smør kr. 79,- pr. couvert)
Nytårsmenu 2022 kr. 339.-
Afhentes mellen 13,00 og 14,00
Kun mod forudbestilling, senest 28/12 kl 17.00
Forret
Kold dampet laks,
serveret med purløgs mayo, syltede
rødøg, frissé salat, rugbrøds chips og dild
hertil kuvertbrød og smør
(Klar til servering)
Hovedret
Medaljon af Kalvemørbrad,
serveret med honningbagte beder,
timian stegte gulerødder, pommes
fondant samt rødvins sky
Dessert
Chokoladekugler fyldt med kirsebærfromage
tilsmagt med kirsebærlikør, hertil syltede skovbær samt skovsyre
Kl. 24,00
2 stk. små kransekager
(Tilkøb Natmad – flødelegeret skaldyrs
suppe, tilsmagt med cognac, serveret med
skaldyr og sprøde urter, kuvertbrød og
smør kr. 79,- pr. couvert)
Nytårsmenu 2022 kr. 339.-
Afhentes mellen 13,00 og 14,00
Kun mod forudbestilling, senest 28/12 kl 17.00
Forret
Kold dampet laks,
serveret med purløgs mayo, syltede
rødøg, frissé salat, rugbrøds chips og dild
hertil kuvertbrød og smør
(Klar til servering)
Hovedret
Medaljon af Kalvemørbrad,
serveret med honningbagte beder,
timian stegte gulerødder, pommes
fondant samt rødvins sky
Dessert
Chokoladekugler fyldt med kirsebærfromage
tilsmagt med kirsebærlikør, hertil syltede skovbær samt skovsyre
Kl. 24,00
2 stk. små kransekager
(Tilkøb Natmad – flødelegeret skaldyrs
suppe, tilsmagt med cognac, serveret med
skaldyr og sprøde urter, kuvertbrød og
smør kr. 79,- pr. couvert)