Mad ud af huset

Bestilling ud af huset

 

I mere end 20 år har Restaurant Solsikken leveret mad ud af huset til julefrokost/firmajulefrokost, barnedåb, fødselsdage, bryllupper og alle årets og livets andre anledninger med venner og familie.

Uanset anledningen har vi masser af menuer at vælge imellem. De mest populære er vores menuer indenfor buffet ud af huset og brunch ud af huset, men vi har også en række andre typer catering at byde på.

De er velkommen til at kontakte os vi giver altid en god tilbud

Udforsk vores menu ud af huset

Leveringsbetingelser for mad ud af huset
Buffet
Festmenuer
Brunch
Sandwich
Smørrebrød
Leveringsbetingelser for mad ud af huset
Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset. Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille de kolde anretninger et køligt sted
Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL leveres tilbage til Solsikken.
Vi tager depositum kr. 200,- for termokasser, disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres
Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.
Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal, senest 2 dage før levering.
Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.
Børn under 9 år ½ pris
Vi gør opmærksom på, at der ved alle leveringer pålægges et transportgebyr.
Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

udenfor by skilt
Gebyr: 200,00 kr. for de første 15 km derefter 10 kr. pr. km
Minimum bestilling er 10 couverter
Buffet

Let Buffet | 189,-
2 slags sild, pyntet med løg og kapers, Karrysalat,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i let buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Traditionel buffet | 199,-
Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i traditionel buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Buffet 1 | 219,-
Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing, rødløg og oliven,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Buffet 2 | 279,-
Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Luksus buffet 1 | 339,-
Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Luksus buffet 2 | 359,-
Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Alle vores buffeter skal bestilles minimum 2 hverdage før.
Vi laver gerne alle vores buffeter i huset mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Festmenuer

Festmenu 1 | 189,-

Tarteletter,
med høns i asparges

Glaseret skinke,
med dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
pyntet med flødeskum

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 2 | 199,-

Rejecocktail,
pyntet med caviart, citron, dild og tomat
hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
med Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
pyntet med flødeskum. Eks. Citron-Rom-Kirsebær-Vanilje-Kærnemælk

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 3 | 239,-

Kyllingesalat,
kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
med pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
hertil chantillycreme

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 4 | 259,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 5 | 289,-

Porcheret laks,
med asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
hertil brød og smør

Helstegt oksefilet,
med glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 6  | 339,-

Krabbetårn,
pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
med bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Chokolade brownie,
Med rørt vanilje is

Obs. Minimum 10 couverter.

Alle vores festmenuer skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores festmenuer i huset, mod mertillæg på kr. 45,- pr. couvert.

Brunch

Brunch 1

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Pris pr. couvert kr 199,- minimum 10 personer

Brunch 2

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Pris pr. couvert kr 209,- minimum 10 personer

Brunch 3

Røræg med ,Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Pris pr. couvert kr 229,- minimum 10 personer

Alle vores brunch skal bestilles minimum 2 hverdag før.

Vi laver gerne alle vores brunch i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Sandwich

Trekantssandwich | 49,-

.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 49,-

Sandwichbolle |49 ,-

Hvis da ønskes sandwich kan vi laver vi det gerne.

Aftale med os

Alle vores sandwich skal minimum bestilles dagen før.

Smørrebrød

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 39,-

Luksus smørrebrød | 49,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

Julebuffet-på-Restaurant-Solsikken-hver-søndag-i-december-1-800x550
Buffet-på-restaurant-solsikken-800x550

Forrige
Næste

Plads til større arrangmeneter

 

Det eneste du skal tænke på er, at være en god vært og nyde din fest. Vi har nemlig plads, mad og drikkevarer til hele flokken af venner og familie. De hyggelige omgivelser er med til at skabe rammerne for en fantastisk aften i selskab med alle dem, du elsker og holder af. Og den store buffet garanterer, at der er noget til enhver smag.