skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: Kl. 11.00 - 21.30
Køkken: Brunch Kl. 11.00 - 12.00 a la carte Kl. 12.00 - 20.30

Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset.

Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille
de kolde anretninger et køligt sted

Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL
leveres tilbage til Solsikken.

Vi tager depositum kr. 100,- for termokasser,
disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres

Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.

Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal,
senest 2 dage før levering

Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.

Der kan betales med dankort ved levering

Børn under 12 år ½ pris

Vi gør opmærksom på, at der ved alle
leveringer pålægges et transportgebyr.

Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

Gebyr: 150 kr. for de første 20 km derefter 10 kr. pr. km

Minimum bestilling er 10 couverter

Vi laver også gerne alle vores a la carte retter ud af huset. 🙂

Solsikken Tlf. 58190349
Menuplan april 2022
pris kr. 65,- pr. menu inkl. kørsel.
Levering mellem 10.30 og 12.15. Kan være senere levering
omkring den 1. grundet betaling af regninger.
Betales senest d. 6. i mdr.
Obs: Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Fredag 1 Kalkunschnitzel med brasede kartofler, ærter og sky sovs
Lørdag 2 Mørbradbøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og surt
Søndag 3 Skinke paprikagryde med kartoffelmos og grøntsager
Mandag 4 Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager, samt rødbeder
Tirsdag 5 Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, samt hvide kartofler
Onsdag 6 Frikadeller med stuvet spidskål, hertil hvide kartofler
Torsdag 7 Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og grøntsager
Fredag 8 Æggekage med røget flæsk, purløg, tomater og rugbrød
Lørdag 9 Oksefarsbrød med flødesovs, hvide kartofler og grøntsager
Søndag 10 Medister med lun rødkål, kartofler og pande sovs
Mandag 11 Paneret Flæsk med brun løgsovs, kartofler og rødbeder
Tirsdag 12 Hjerter i flødesovs med perleløg og svampe, hertil kartoffelmos
Onsdag 13 Dansk Bøf med bløde løg og hvide kartofler, samt pandesovs
Torsdag 14 Kogt Hvid fisk med senneps sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 15 Glaseret skinke med flødekartofler og grøntsager
Lørdag 16 Gl. dags kalvesteg med flødesovs, kartofler og grøntsager
Søndag 17 Kyllingesteg med kompot, kartofler, sovs og grønt
Mandag 18 Lamme frikassé med ærter og gulerødder, hertil kartofler
Tirsdag 19 Kalvelever med bløde løg og champignon, flødesovs og kartofler
Onsdag 20 Farsbrød med stegte kartofler, bønner og tomatsovs
Torsdag 21 Fiskestuvning med hvide kartofler og grøntsager
Fredag 22 Skinkeschnitzel med brasede kartofler, ærter og skysovs
Lørdag 23 Oksebryst med peberrodsovs, hvide kartofler og grøntsager
Søndag 24 Kødboller i selleri stuvning, hertil hvide kartofler
Mandag 25 Farseret porre med løgsovs, kartofler og grøntsager
Tirsdag 26 Hamburgerryg med asparges sovs, kartofler og grøntsager
Onsdag 27 Krebinet med stuvede ærter og gulerødder, hertil kartofler
Torsdag 28 Paneret Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og grøntsager
Fredag 29 Guleærter med kogt flæsk og medister
Lørdag 30 Kalkunschnitzel med bearnaise sauce, stegte kartofler og ærter

Let Buffet | 145,-

2 slags sild, pyntet med løg og kapers, Karrysalat,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i let buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Traditionel buffet | 179,-

Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i traditionel buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Buffet 1 | 195,-

Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing, rødløg og oliven,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Buffet 2 | 235,-

Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Luksus buffet 1 | 310,-

Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Luksus buffet 2 | 325,-

Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Alle vores buffeter skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores buffeter i huset mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Festmenu 1 | 159,-

Tarteletter,
med høns i asparges

Glaseret skinke,
med dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
pyntet med flødeskum

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 2 | 179,-

Rejecocktail,
pyntet med caviart, citron, dild og tomat
hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
med Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
pyntet med flødeskum. Eks. Citron-Rom-Kirsebær-Vanilje-Kærnemælk

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 3 | 209,-

Kyllingesalat,
kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
med pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
hertil chantillycreme

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 4 | 229,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 5 | 259,-

Porcheret laks,
med asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
hertil brød og smør

Helstegt oksefilet,
med glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Obs. Minimum 10 couverter.

Festmenu 6  | 299,-

Krabbetårn,
pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
med bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Chokolade brownie,
Med rørt vanilje is

Obs. Minimum 10 couverter.

Alle vores festmenuer skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores festmenuer i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Brunch 1 | 129,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Obs. Minimum 10 couverter.

Brunch 2 | 159,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Obs. Minimum 10 couverter.

Brunch 3 | 179,-

Røræg med løg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Obs. Minimum 10 couverter.

Alle vores brunch skal bestilles minimum 2 hverdag før.

Vi laver gerne alle vores brunch i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Trekantssandwich | 25,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 45,-

 

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Sandwichbolle | 45,-

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Alle vores sandwich skal minimum bestilles dagen før.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

Back To Top