skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 12.00-20.30

Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset.

Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille
de kolde anretninger et køligt sted

Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL
leveres tilbage til Solsikken.

Vi tager depositum kr. 100,- for termokasser,
disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres

Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.

Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal,
senest 2 dage før levering

Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.

Der kan betales med dankort ved levering

Børn under 12 år ½ pris

Vi gør opmærksom på, at der ved alle
leveringer pålægges et transportgebyr.

Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

Gebyr: 150 kr. for de første 20 km derefter 10 kr. pr. km

Minimum bestilling er 10 couverter

Vi laver også gerne alle vores a la carte retter ud af huset. 🙂

Menuplan September – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.45 og 12.15. Kan være senere levering omkring den 1. grundet betaling af regninger. Betales senest d. 6. i mdr. kontant eller pr. bank konto: 6150 129301.  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂 tlf. 58190349
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Tirsdag 1 Farseret Porre med løgsovs, kartofler og grøntsager
Onsdag 2 Biksemad med bearnaise sauce og rødbeder
Torsdag 3 Fiskestuvning med kartofler og grønt
Fredag 4 Hamburgerryg med kartofler og stuvede ærter og gulerødder
Lørdag 5 Kogt Høne med sur/sød peberrodsovs, kartofler og grøntsager
Søndag 6 Stroganoff af kalv med kartofler og grønt
Mandag 7 Millionbøf af oksekød med kartoffelmos og grøntsager
Tirsdag 8 Stegt kyllingebryst med paprikasovs, kartofler og grøntsager
Onsdag 9 Svensk pølseret med grønt
Torsdag 10 Fiskefrikadeller med tomatsovs, kartofler og grøntsager
Fredag 11 Spareribs med sauce og stegte kartofler samt grønt
Lørdag 12 Kalvesteg stegt som vildt med kartofler, bønner og gulerødder, sovs
Søndag 13 Ribbensteg med sovs og kartofler, rødkål og surt
Mandag 14 Kødboller i fløde stuvet selleri hertil hvide kartofler
Tirsdag 15 Kylling i Karrysovs med bali grøntsager og løse ris
Onsdag 16 Frikadeller med sovs og kartofler, hertil grønt
Torsdag 17 Dampet Laks med stuved spinat, hertil hvide kartofler
Fredag 18 Karbonade med sovs og kartofler, hertil grønt
Lørdag 19 Kylling med kartofler, skysovs og grøntsager
Søndag 20 Brændende kærlighed med pølser, bacon og løg
Mandag 21 Boller i karry sovs hertil løse ris og grøntsager
Tirsdag 22 Medister med stuvede rosenkål og hvide kartofler
Onsdag 23 Kogt Røget flæsk med hvid sovs, kartofler og dampet porre
Torsdag 24 Dampet Sejfilet med sennepssovs, kartofler og grøntsager
Fredag 25 Paneret Svinekotelet med lun rødkål, kartofler og skysovs
Lørdag 26 Kogt Oksebryst med sur/sød peberrodsovs, kartofler og grøntsager
Søndag 27 Stegt lever med sovs, kartofler og grønt
Mandag 28 Dansk Flødegullasch med gulerødder og champignons, løse ris
Tirsdag 29 Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise sovs
Onsdag 30 Mørbradgryde med kartoffelmos og grønt
Med forbehold for ændringer

Let Buffet | 139,-

2 slags sild, pyntet med løg og kapers,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i let buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Traditionel buffet | 169,-

Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i traditionel buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Buffet 1 | 189,-

Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Buffet 2 | 225,-

Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Luksus buffet 1 | 295,-

Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Luksus buffet 2 | 325,-

Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Alle vores buffeter skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores buffeter i huset mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Festmenu 1 | 149,-

Tarteletter,
Med høns i asparges

Glaseret skinke,
Hertil dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 2 | 179,-

Rejecocktail,
Pyntet med caviart, citron, dild og tomat
Hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
Hertil Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 3 | 199,-

Kyllingesalat,
Kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
Hertil pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
Hertil chantillycreme

Festmenu 4 | 209,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Festmenu 5 | 249,-

Porcheret laks,
Hertil asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
Brød og smør

Helstegt oksefilet,
Hertil glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Festmenu 6  | 289,-

Krabbetårn,
Pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
Hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
Hertil bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Marcel chokoladekage,
Med rørt vanilje is

Alle vores festmenuer skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores festmenuer i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Brunch 1 | 129,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 2 | 159,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 3 | 179,-

Røræg med løg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Alle vores brunch skal bestilles minimum 2 hverdag før.

Vi laver gerne alle vores brunch i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Trekantssandwich | 25,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 45,-

 

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Sandwichbolle | 45,-

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Alle vores sandwich skal minimum bestilles dagen før.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

Back To Top