skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 12.00-20.30

Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset.

Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille
de kolde anretninger et køligt sted

Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL
leveres tilbage til Solsikken.

Vi tager depositum kr. 100,- for termokasser,
disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres

Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.

Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal,
senest 2 dage før levering

Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.

Der kan betales med dankort ved levering

Børn under 12 år ½ pris

Vi gør opmærksom på, at der ved alle
leveringer pålægges et transportgebyr.

Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

Gebyr: 150 kr. for de første 20 km derefter 10 kr. pr. km

Minimum bestilling er 10 couverter

Vi laver også gerne alle vores a la carte retter ud af huset. 🙂

Menuplan December – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.30 og 12.30. Betales senest d. 6. i mdr.  Kontant eller pr. bank konto: 6150 129301  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂         Tlf 58190349
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Tirsdag 1 Stegt medister med kartofler, grønt og skysauce
Onsdag 2 Hjerter i flødesauce med kartofler og grønt
Torsdag 3 Fiskefrikadeller med kartofler, grønt og picklessauce
Fredag 4 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
Lørdag 5 Gullasch, med mos og grøntsager
Søndag 6 Kalvegryde med kartofler og grønt
Mandag 7 Glaseret skinke med kartofler og stuved grønlangkål
Tirsdag 8 Frikadeller med kartofler, grønt og flødesauce
Onsdag 9 Paneret flæsk med kartofler, grønt og persillesauce
Torsdag 10 Dampet fisk med kartofler, grønt og hollandaisesauce
Fredag 11 Stegt lever med kartofler, grønt og flødesauce
Lørdag 12 Stegt kyllingebryst med kartofler, grønt og aspargessauce
Søndag 13 Kødboller i sellerisauce med kartofler og grønt
Mandag 14 Krebinetter med kartofler og stuved ærter og gulerødder
Tirsdag 15 Oksebryst med kartofler, grøntsager og peberrodssauce
Onsdag 16 Farseret porre med kartofler, grønt og svampesauce
Torsdag 17 Stegt fiskefilet med kartofler, grønt og persillesauce
Fredag 18 Sprængt nakkefilet med kartofler, grønt og sauce
Lørdag 19 Farseret kylling med kartofler, grønt og skysauce
Søndag 20 Gule ærter med flæsk, medister og rugbrød
Mandag 21 Hakkebøf med kartofler, grønt og skysauce
Tirsdag 22 Brunkål med flæsk og medister
Onsdag 23 Fiskesouffle af hvid fisk med kartofler, grønt og flødesauce
Torsdag 24 Ande & Flæskesteg med kartofler, rødkål og sauce
Fredag 25 Mørbrad gryde med kartoffelmos og grønt
Lørdag 26 Forloren hare med kartofler, surt og flødesauce
Søndag 27 Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
Mandag 28 Oksefarsbrød med kartofler, ribsgele, grønt og flødesauce
Tirsdag 29 Ribbensteg med kartofler, rødkål og skysauce
Onsdag 30 Æbleflæsk med kartofler og brunede rosenkål
Torsdag 31 Kogt torsk med kartofler, grønt og sennepssauce
Med forbehold for ændringer

Let Buffet | 139,-

2 slags sild, pyntet med løg og kapers,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i let buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Traditionel buffet | 169,-

Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i traditionel buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Buffet 1 | 189,-

Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Buffet 2 | 225,-

Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 10 couverter.

Luksus buffet 1 | 295,-

Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Luksus buffet 2 | 325,-

Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Minimum 15 couverter.

Alle vores buffeter skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores buffeter i huset mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Festmenu 1 | 149,-

Tarteletter,
Med høns i asparges

Glaseret skinke,
Hertil dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 2 | 179,-

Rejecocktail,
Pyntet med caviart, citron, dild og tomat
Hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
Hertil Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 3 | 199,-

Kyllingesalat,
Kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
Hertil pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
Hertil chantillycreme

Festmenu 4 | 209,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Festmenu 5 | 249,-

Porcheret laks,
Hertil asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
Brød og smør

Helstegt oksefilet,
Hertil glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Festmenu 6  | 289,-

Krabbetårn,
Pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
Hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
Hertil bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Marcel chokoladekage,
Med rørt vanilje is

Alle vores festmenuer skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores festmenuer i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Brunch 1 | 129,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 2 | 159,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 3 | 179,-

Røræg med løg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Alle vores brunch skal bestilles minimum 2 hverdag før.

Vi laver gerne alle vores brunch i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Trekantssandwich | 25,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 45,-

 

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Sandwichbolle | 45,-

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Alle vores sandwich skal minimum bestilles dagen før.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

Julebuffet 1 | 139,-

Sild med løg, kapers og karrysalat,
2 Tarteletter med høns i asparges,
Æbleflæsk,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Mørbradbøf med bløde løg,
Ris a la mande med kirsebærsauce

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet, minimum 10 personer!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Julebuffet 2 | 159,-

Sild med løg, kapers og karrysalat,
Hjemmelavet hønsesalat,
Æg og rejer med mayonnaise,
Æbleflæsk,
Glaseret Skinke med grønlangkål,
Lun leverpostej med bacon og champignon,
Ribbensteg med rødkål og surt,
Brie med druer og kiks,
Ris a la mande med kirsebærsauce

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet, minimum 10 personer!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Juleplatte | 169,-

Sild med løg, kapers og karrysalat,
Fersk røget laks med røræg,
Æg og rejer med mayonnaise og citron,
Æbleflæsk,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Ribbensteg med rødkål og surt,
Lun Leverpostej med bacon og champignon,
Ris a la mande med kirsebærsauce

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet, minimum 2 personer!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Julemenu 1 | 169,-

Forret:
2 Tarteletter med høns i asparges

Hovedret:
Andesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, svesker og andesauce

Dessert,
Ris a la mande med kirsebærsauce

Obs. Minimum 10 personer!

Julemenu 2 | 185,-

Forret:
Laksesnitte med asparges

Hovedret:
Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, svesker og god flæskestegssauce

Dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce

Obs. Minimum 10 personer!

Juleaften | 189,-

Hovedret
Flæskesteg og andesteg,
med brunede og hvide kartofler, rødkål, svesker og god jule sauce

Dessert:
Ris A la mande, med kirsebær sauce

Obs: Kun mod forudbestilling, senest d. 21 december.

Afhentes mellem kl. 17:00 og 17:30.

Glædelig jul ⛄🎄🦌☃️

 

 

Nytårsmenu 2020 | 299,-

Kun mod forudbestilling senest d. 28.12.2020
Afhentes mellem 14.00 – 15.30

Forret:
Lakseroulade,
anrettet på sprød salat med citroncreme, pyntet med citron og dild.
Hertil kuvertbrød og smør
(Klar til servering)

Hovedret:
Kalvemørbrad,
Med pommes anna, bagt fennikel, sesamstegte rødbeder og gulerødder.
Hertil rødvinsglace

Dessert:
Vanilje panna cotta,
Med mango, syltede skovbær, crumble og myntestøv

Kl. 24.00
2 stk. kransekager

GODT NYTÅR 🥂🍾🥳

Tilkøb natmad:
Hummersuppe med cognac, urter og skaldyr,
hertil kuvertbrød og smør kr. 69,-

Back To Top