skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: Kl. 11.00 - 21.30
Køkken: Brunch Kl. 11.00 - 13.00 a la carte Kl. 12.00 - 20.30

Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset.

Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille
de kolde anretninger et køligt sted

Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL
leveres tilbage til Solsikken.

Vi tager depositum kr. 100,- for termokasser,
disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres

Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.

Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal,
senest 2 dage før levering

Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.

Der kan betales med dankort ved levering

Børn under 12 år ½ pris

Vi gør opmærksom på, at der ved alle
leveringer pålægges et transportgebyr.

Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

Gebyr: 150 kr. for de første 20 km derefter 10 kr. pr. km

Minimum bestilling er 10 couverter

Vi laver også gerne alle vores a la carte retter ud af huset. 🙂

Menuplan Juni – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.45 og 12.15. Kan være senere levering omkring den 1. grundet betaling af regninger. Betales senest d. 6. i mdr. 2021 Kontant eller pr. bank konto: 6150 129301  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂
Tlf. 58 19 03 49
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Tirsdag 1 Marineret Nakkekotelet med stegte kartofler, bønner og sovs
Onsdag 2 Mørbradgryde med  grøntsager og løse ris
Torsdag 3 Fiskepinde af torsk med reje/asparges sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 4 Fløde gullash med gulerødder og bacon hertil kartoffelmos
Lørdag 5 Kylling med kartofler, skysovs, grøntsager og rabarber kompot
Søndag 6 Dansk bøf med bløde løg ,pande sovs og kartofler, samt rødbeder
Mandag 7 Hjerte ragout med perleløg, svampe og bacon hertil kartoffelmos
Tirsdag 8 Kødboller i mild karry sovs, hertil grøntsager og løse ris
Onsdag 9 Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder, hertil kartofler
Torsdag 10 Dampet kulmulefilet med senneps sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 11 Jægergryde med oksekød og kyllingehjerter hertil kartoffelmos
Lørdag 12 Sprængt Oksebryst med sur/sød peberrodsovs, grønt og kartofler
Søndag 13 Kyllingefrikadeller med paprika sovs, stegte kartofler og grøntsager
Mandag 14 Bøf Lindstöm med ærter, kartofler og sky sovs
Tirsdag 15 Stegt Kalvelever med bløde løg, flødesovs og kartofler samt surt
Onsdag 16 Kalkunschnitzel med brasede kartofler, ærter og sky sovs
Torsdag 17 Paneret Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og grøntsager
Fredag 18 Karbonade med flødestuvet blomkål og bønner hertil kartofler
Lørdag 19 Glaseret røget Skinke med flødekartofler og grøntsager
Søndag 20 Husmands kotelet med hvid løgsovs, kartofler, grønt og rødbeder
Mandag 21 Forloren Hare med fløde vildt sovs, kartofler og grøntsager
Tirsdag 22 Sprængt Nakkefilet med sur/sød sovs, grøntsager og kartofler
Onsdag 23 Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og sky sovs
Torsdag 24 Kogt Laks med spinat sauce samt grøntsager og kartofler
Fredag 25 Farseret Porre med brun løgsovs, gulerødder/blomkål og kartofler
Lørdag 26 Herregårdsbøf med stegte kartofler, ærter og bearnaise
Søndag 27 Æggekage med bacon, purløg, tomat, hertil rugbrød, rødbede og sennep
Mandag 28 Millionbøf med kartoffelmos med krydderurter og surt
Tirsdag 29 Krebinet med stuvede ærter og gulerødder, hertil  kartofler
Onsdag 30 Frikadeller med stuvede spidskål og kartofler

Let Buffet | 139,-

2 slags sild, pyntet med løg og kapers,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i let buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Obs. Minimum 10 couverter.

Traditionel buffet | 169,-

Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise, citron og tomat,
Osteanretning med druer.

Minimum 10 couverter.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet i traditionel buffet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Obs. Minimum 10 couverter.

Buffet 1 | 189,-

Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Obs. Minimum 10 couverter.

Buffet 2 | 225,-

Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Obs. Minimum 10 couverter.

Luksus buffet 1 | 295,-

Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Obs. Minimum 15 couverter.

Luksus buffet 2 | 325,-

Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

OBS. Minimum 15 couverter.

Alle vores buffeter skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores buffeter i huset mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Festmenu 1 | 149,-

Tarteletter,
Med høns i asparges

Glaseret skinke,
Hertil dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 2 | 179,-

Rejecocktail,
Pyntet med caviart, citron, dild og tomat
Hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
Hertil Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 3 | 199,-

Kyllingesalat,
Kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
Hertil pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
Hertil chantillycreme

Festmenu 4 | 209,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Festmenu 5 | 249,-

Porcheret laks,
Hertil asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
Brød og smør

Helstegt oksefilet,
Hertil glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Festmenu 6  | 289,-

Krabbetårn,
Pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
Hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
Hertil bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Marcel chokoladekage,
Med rørt vanilje is

Alle vores festmenuer skal bestilles minimum 2 hverdage før.

Vi laver gerne alle vores festmenuer i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Brunch 1 | 129,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 2 | 159,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 3 | 179,-

Røræg med løg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Alle vores brunch skal bestilles minimum 2 hverdag før.

Vi laver gerne alle vores brunch i huset, mod mertillæg på kr. 30,- pr. couvert.

Trekantssandwich | 25,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 45,-

 

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Sandwichbolle | 45,-

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Alle vores sandwich skal minimum bestilles dagen før.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Alle vores smørrebrød skal bestilles minimum dagen før.

Back To Top