skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 11.30-20.30

Vi tager gerne imod EAN nr. ved bestillinger ud af huset.

Vi anbefaler, at De ved levering har mulighed for, at stille
de kolde anretninger et køligt sted

Varme anretninger leveres i termokasser. Termokasserne SKAL
leveres tilbage til Solsikken.

Vi tager depositum kr. 100,- for termokasser,
disse bliver tilbagebetalt når kassen afleveres

Bestilling af mad til levering skal senest gøres 3 hverdage før.

Vend venligst tilbage med det endelige og bindende antal,
senest 2 dage før levering

Lige penge påkrævet ved levering, chaufføren har ikke byttepenge.

Der kan betales med dankort ved levering

Børn under 12 år ½ pris

Vi gør opmærksom på, at der ved alle
leveringer pålægges et transportgebyr.

Gebyr: Inden for Skælskør bygrænse er kr. 100,00

Gebyr: 150 kr. for de første 20 km derefter 10 kr. pr. km

Minimum bestilling er 10 couverter

Menuplan Maj – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.30 og 12.30. Kan være senere levering omkring den 1. grundet betaling af regninger. Betales senest d. 6. i mdr. Kontant eller pr. bank konto: 6150 129301  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂
tlf. 58190349
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Fredag 1 Paneret svine kotelet med rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag 2 Gl. dags oksesteg med bønner og gulerødder, kartofler og sovs
Søndag 3 Simre gryde med oksekød, løg og svampe hertil kartoffelmos
Mandag 4 2 store Frikadeller med flødestuvet spidskål og hvide kartofler
Tirsdag 5 Kogt skinke med asparges sovs, blomkål, bønner og kartofler
Onsdag 6 Dansk bøf med bløde løg, kartofler og pande sovs samt rødbeder
Torsdag 7 Kogt rødspættefilet med reje/dild sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 8 Kødboller i karrysovs med løse ris og grøntsager
Lørdag 9 Sprængt Nakkefilet med sur/sød sovs med peberrod og kartofler
Søndag 10 Farseret Porre med stuvede porrer og løg hertil hvide kartofler
Mandag 11 Hachis af okse og svin med laurbær og løg hertil kartoffelmos, surt
Tirsdag 12 Paneret flæsk med løgsovs, kartofler, grøntsager og rødbeder
Onsdag 13 Stegt Kalvelever med bløde løg, flødesovs og kartofler, drueagurk
Torsdag 14 Kogt Laks med stuvet spinat og hvide kartofler
Fredag 15 Karbonade med ærter, perleløg og bacon hertil kartofler og brunsovs
Lørdag 16 Lørdagskylling med skysovs, kartofler, grønne bønner og blomkål
Søndag 17 Farsbrød med peberfrugt og feta, hertil hvide kartofler og sovs
Mandag 18 Skinkegryde med små pølser hertil løse ris og grøntsager
Tirsdag 19 Hjerter i flødesovs med perleløg og svampe hertil kartoffelmos
Onsdag 20 Herregårdsbøf med fine ærter, hvide kartofler og bearnaise sovs
Torsdag 21 Paneret Rødspættefilet med persille sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 22 Stegt medister med rødkål, kartofler og sovs, samt syltede græskar
Lørdag 23 Kogt Hamburgerryg med stuvede blomkål og kartofler
Søndag 24 Millionbøf med kartoffelmos med krydderurter hertil grøntsager
Mandag 25 Kødboller i stuvede selleri hertil kartofler og kogte grøntsager
Tirsdag 26 Mørbradbøffer med bløde løg, hertil kartofler og svampesovs
Onsdag 27 Krebinet med stuvede ærter og gulerødder hertil kartofler
Torsdag 28 Fiskestuvning med laks, fiskeboller og spinat hertil kartofler
Fredag 29 Røget kogt Skinke med flødekartofler og grøntsager
Lørdag 30 Sprængt okseculotte med peberrodsovs, kartofler og grøntsager
Søndag 31 Kalkun Gordon Bleu med brasede kartofler og ærter samt bearnaise
Menuplan Juni – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.45 og 12.15. Kan være senere levering omkring den 1. grundet betaling af regninger. Betales senest d. 6. i mdr. 2019 Kontant eller pr. bank konto: 6150 129301  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂                Tlf. 58190349
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Mandag 1 Frikadelle af Kalv og lammekød med stuvede spidskål og kartofler
Tirsdag 2 Marineret Nakkekotelet med stegte kartofler, bønner og sovs
Onsdag 3 Mørbradgryde med paprika, grøntsager og løse ris
Torsdag 4 Fiskepinde af torsk med reje/asparges sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 5 Flødegullash med gulerødder og bacon hertil kartoffelmos
Lørdag 6 Kylling med kartofler, skysovs, grøntsager og rabarberkompot
Søndag 7 Dansk bøf med bløde løg , pande sovs og kartofler samt rødbeder
Mandag 8 Hjerteragout med perleløg, svampe og bacon hertil kartoffelmos
Tirsdag 9 Stegt Kalvelever med bløde løg, flødesovs og kartofler samt surt
Onsdag 10 Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder hertil kartofler
Torsdag 11 Dampet Sejfilet med senneps sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 12 Jægergryde med oksekød og kyllingehjerter hertil kartoffelmos
Lørdag 13 Sprængt Oksebryst med sur/sød peberrodsovs, grønt og kartofler
Søndag 14 Kyllingefrikadeller med paprika sovs, stegte kartofler og grøntsager
Mandag 15 2 stk Bøf Lindstöm med ærter, kartofler og skysovs
Tirsdag 16 Kødboller i mild karry sovs hertil grøntsager og løse ris
Onsdag 17 Kalkunsnitzel med brasede kartofler, ærter og skysovs
Torsdag 18 Paneret Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og grøntsager
Fredag 19 Karbonade med flødestuvet blomkål og bønner hertil kartofler
Lørdag 20 Glaseret røget Skinke med flødekartofler og grøntsager
Søndag 21 Husmands kotelet med hvidløgsovs, kartofler, grønt og rødbeder
Mandag 22 Forloren Hare med fløde vildt sovs, kartofler og grøntsager
Tirsdag 23 Sprængt Nakkefilet med sur/sød sovs , grøntsager og kartofler
Onsdag 24 Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysovs
Torsdag 25 Kogt Laks med skaldyrs sovs, spinat ragout og kartofler
Fredag 26 Farseret Porre med brun løgsovs, kartofler og gulerødder/blomkål
Lørdag 27 Herregårdsbøf med stegte kartofler, ærter og bearnaise
Søndag 28 Æggekage med bacon, purløg, tomat hertil rugbrød, rødbede sennep
Mandag 29 Millionbøf med kartoffelmos med krydderurter og surt
Tirsdag 30 Krebinet med stuvede ærter og gulerødder hertil hvide kartofler

Let Buffet | 139,-

2 slags sild, pyntet med løg og kapers,
Tarteletter med høns i asparges,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Æg og rejer hertil mayonnaise og tomat,
Osteanretning med druer.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Traditionel buffet | 169,-

Marineret sild pyntet med løg og kapers,
Kryddersild pyntet med løg og kapers,
Karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tarteletter med høns i asparges,
Lun leverpostej pyntet med bacon,
Frikadeller med surt,
Ribbensteg med rødkål,
Varmrøget laks,
Æg og rejer, hertil mayonnaise og tomat,
Osteanretning med druer.

Obs. Brød, fedt og smør er ikke inkluderet!

Brød, fedt og smør kan købes for merpris på kr. 15,- pr. couvert.

Buffet 1 | 189,-

Fiskesalat pyntet med rejer, citron og tomat,
Chilimarineret skinkesteg,
Helstegt oksefilet,
Pesto marineret pasta salat,
Årstidens grønne salat med dressing,
Tzatziki,
Smørstegte kartofler,
Chokoladekage med chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Buffet 2 | 225,-

Laksesalat pyntet med rejer, caviart citron og tomat,
Appelsin marineret kyllingebryst med bacon og marinerede urter,
Svinefilet braiseret i mørk øl,
Kalvecuvette med sauterede grøntsager,
Rødbedesalat med peberrodscreme,
Bønnesalat med bacon og hvidløg,
Flødekartofler gratineret med ost,
Kartofler med krydderurter,
Osteanretning med druer og kiks,
Chokoladekage med appelsincreme,
Brød og smør til forretterne.

Luksus buffet 1 | 295,-

Varmrøget laks på salatleje med krebsehaler,
Hvidløgsstegte tigerrejer med marineret springløg og gulerødder,
Marinerede kyllingespyd på salatleje,
Rosmarin marineret lammeculotte,
Ølmarineret rosastegt kalveculotte,
Kartoffel fondant,
Kartoffeltærte med krydderurter,
Broccolisalat,
Bulgursalat,
Årstidens salat,
Chokoladekage med rørt vanilje is,
Frugtsalat med råcreme,
Brød og smør til forretterne.

Luksus buffet 2 | 325,-

Pocheret laksefilet med urter,
Lakseroulade med flødeost og creme fraiche,
Carpaccio af oksefilet anrettet på salatleje,
Krydderstegt kalvemørbrad med svampesauté,
Helstegt oksefilet med rødvinssauce,
Skinkemedaljon svøbt i bacon,
Kartofffeltimbale på spinatbund,
Nøddestegte kartofler,
Rødbedesalat med fersken og græskarkerner,
Tomatsalat med mozzarella,
Årstidens salat,
Fragilité roulade,
Nøddetærte med frugt og chantillycreme,
Brød og smør til forretterne.

Festmenu 1 | 149,-

Tarteletter,
Med høns i asparges

Glaseret skinke,
Hertil dagens grøntsager og kartofler

Æbletrifli,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 2 | 179,-

Rejecocktail,
Pyntet med caviart, citron, dild og tomat
Hertil brød og smør

Svinekam stegt som vildt,
Hertil Waldorfsalat surt ribsgele, kartofler og vildtsauce

Fromage efter eget valg,
Pyntet med flødeskum

Festmenu 3 | 199,-

Kyllingesalat,
Kyllingebryst med soltørrede tomater og græskarkerner, årstidens salat, pesto, Hertil brød og smør

Helstegt kalvesteg,
Hertil pommes rissoles, sauterede grøntsager, bagt tomat og skysauce

Frisk frugtsalat,
Hertil chantillycreme

Festmenu 4 | 209,-

Fiskesalat,
Pyntet med rejer, caviart, citron, dild og tomat,
Hertil brød og smør

Rosastegt oksefilet,
Hertil pestomarinerede kartofler, bønnesalat med bacon, blancheret grønt, bagt tomat og skysauce

Pandekager,
Med is og syltetøj

Festmenu 5 | 249,-

Porcheret laks,
Hertil asparges, rejer, dildcreme, citron, tomat,
Brød og smør

Helstegt oksefilet,
Hertil glaserede rødløg, krydderbagt tomat, sauterede grøntsager, smørstegte kartofler og bearnaise sauce

Chokolademousse,
Pyntet med hvid chokoladecreme og friske frugter

Festmenu 6  | 289,-

Krabbetårn,
Pyntet med rejer, citron, dild, tomat,
Hertil brød og smør

Helstegt oksemørbrad,
Hertil bagte rødløg, årstidens grønt, håndskårne bagte kartoffelbåde og kraftig skysauce

Marcel chokoladekage,
Med rørt vanilje is

Brunch 1 | 129,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Rullepølse og spegepølse,
Ost med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 2 | 159,-

Røræg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med asparges,
Rullepølse og spegepølse,
brie med peberfrugt,
Yoghurt med coulis,
Amerikansk pandekage med sirup,
Marmelade,
Frugt,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Brunch 3 | 179,-

Røræg med løg,
Ristet bacon,
Stegte brunchpølser,
Fersk røget laks med dildcreme,
Rullepølse og spegepølse,
Porretærte med bacon,
Parma skinke med melon,
Røgeost med semi dried tomater,
Brie med druer,
Skæreost med peberfrugt,
Pandekage med marmelade,
Wienerbrød,
Rugbrød og franskbrød

Trekantssandwich | 25,-

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Flüte | 45,-

 

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Sandwichbolle | 45,-

Vælg mellem feks. hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

½ stk. smørrebrød | 18,-

Uspecificeret  1/1 smørrebrød | 25,-

Luksus smørrebrød | Dagspris

Vælg mellem hønsesalat, fiskesalat, roastbeef, leverpostej, rullepølse, spegepølse, ribbensteg, ost m.m.

Andre ønsker laver vi det gerne.

Ønskes smørrebrød spist i restauranten pålægges kr. 10,- pr. stk.

Back To Top