Bisættelse/Begravelse

Mindesamkomst

Efter en begravelse eller bisættelse kan en mindesammenkomst fungere som en god måde, hvorpå man samles i mere afslappede omgivelser og mindes den afdøde. Her på Restaurant Solsikken har vi 2 forskellige lokaler, som egner sig godt til mindehøjtidligheden. Det ene lokale med plads til ca. 50 personer og det andet lokale med plads til 70 personer. Vi kan åbne døren imellem lokalerne så der er plads til ialt ca. 120 personer.

Vi kan tilbyde gode fysiske rammer for mindehøjtideligheden, hvor I bestemmer, hvordan det hele skal foregå. Vi kan tilbyde forskellige anretninger til mindehøjtiden alt efter, hvad I ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde kaffe og kage, smørrebrød, eller buffet. Derudover kan vi sætte husets vin, øl og vand frem, som afregnes efter forbrug, når sammenkomsten er færdig.

Vi sætter altid jeres ønsker højest, så mindesammenkomsten bliver så personlig som muligt. I er derfor altid velkomne til at komme med forespørgsler, og vi vil altid gøre vores bedste for at efterkomme dem.

Vi ved, hvor svært det kan være at afholde eller deltage i en mindehøjtidelighed, så derfor behandler vores personale alle med den dybeste respekt. Personalet vil give jer god plads og samtidig yde den bedste service. På den måde kan I blot koncentrere jer om mindes den afdøde sammen i trygge omgivelser uden forstyrrelser.

Hvis I ønsker at afholde jeres mindesammenkomst hos os, vil vi med glæde tage os af alt det praktiske i forbindelse med en mindesammenkomst, da det ofte kan virke uoverskueligt at stå for det hele selv. De er vedkommende til kontakte os og få en god tilbud

 

Forslag til mindesammenkomst