Om os

Restaurant Solsikken

Vi begyndte at bygge Restaurant Solsikken i 2004, og åbnede d. 13 maj 2005. Det var en fantastisk dejlig dag, med rigtig mange besøgende. Vi har 2 lokaler med plads til ca. 50 personer i det “lille” lokale, og plads til ca. 70 personer i det store lokale. Vi har plads til ca. 150 ude på vores store terrasser.

Vores køkken har åbent hele året rundt – både for selskaber og mad ud af huset. Restauranten har dog lukket de første 10 – 14 dage i januar, da vi bruger denne tid, på evt. reparationer, vedligeholdelse m.m. Men vi laver stadigvæk dagens ret til pensionister m.m., som vi gør hele året rundt, vi laver også gerne vores: A la carte, Brunch, Smørrebrød, Sandwich Buffet. Festmenuer, Højtidsmenuer m.m. Ud af huset. 🙂

Om vinteren har vi buffet hver søndag fra kl. 12.30 – 15.00 I påske/pinse dagene er den inspireret af påske/pinse og i juletiden ændrer vi vores buffet så den er jule inspireret. Vi har jazz hele sommeren om lørdagen fra kl. 11.00 – 14.00. vi har rigtig mange dygtige musikere der kommer og underholder. Se her hvem der spiller:

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img