skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 11.30-20.30

Mandag til fredag har vi dagens ret take-away fra kl. 17.00
Kun kr. 50,-

Vi anbefaler at man bestiller dagens ret i forvejen, da det er meget populært – hvad end det er til at nyde hos os, eller som take-away.

Alle retter er selvfølgelig lavet med kærlig hånd.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Dagens ret

Dag Dato Menu
Mandag 10 Biksemad med oksekød og svinekød med bearnaise sovs
Tirsdag 11 Glaseret Skinke med stuvet grønkål og kartofler
Onsdag 12 Stegt Kalvelever med bløde løg, kartofler og flødesovs
Torsdag 13 Fiskefrikadeller med tomatsovs, kartofler og grøntsager
Fredag 14 Skinkeschnitzel med brasede kartofler, fine ærter og sky sovs
Mandag 17 Hjerter i flødesovs med champignons og perleløg hertil kartoffelmos
Tirsdag 18 Kogt røget flæsk med hvid sovs, kartofler hertil porrer og gulerødder
Onsdag 19 Frikadeller med stuvet rosenkål og hvide kartofler
Torsdag 20 Fiskesoufflé med asparges sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 21 Medister med rødkål, hvide kartofler , pande sovs og syltet græskar
Mandag 24 Kylling i karry sovs med løse ris og bali grøntsager
Tirsdag 25 Hamburgerryg med asparges sovs, kartofler og grøntsager
Onsdag 26 Skinke gryde med peberfrugt, svampe og pølser hertil løse ris
Torsdag 27 Paneret Rødspættefilet med hummersovs, kartofler og grøntsager
Fredag 28 2 store Frikadeller med stuvet hvidkål hertil hvide kartofler
Back To Top