skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 12.00-20.30

Mandag til søndag har vi dagens ret take-away fra kl. 17.00
Kun kr. 50,-

Vi anbefaler at man bestiller dagens ret i forvejen, da det er meget populært – .Alle retter er selvfølgelig lavet med kærlig hånd.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Dagens ret

Menuplan Juni – Solsikken kr. 60,- pr. menu inkl. kørsel. Levering mellem 10.45 og 12.15. Kan være senere levering omkring den 1. grundet betaling af regninger. Betales senest d. 6. i mdr. 2019 Kontant eller pr. bank konto: 6150 129301  Obs Chaufføren har dankort maskine med, på madturen 🙂                Tlf. 58190349
Afbud senest 3 dage før, undtagen ved sygdom.
Dag Dato Menu
Mandag 1 Frikadelle af Kalv og lammekød med stuvede spidskål og kartofler
Tirsdag 2 Marineret Nakkekotelet med stegte kartofler, bønner og sovs
Onsdag 3 Mørbradgryde med paprika, grøntsager og løse ris
Torsdag 4 Fiskepinde af torsk med reje/asparges sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 5 Flødegullash med gulerødder og bacon hertil kartoffelmos
Lørdag 6 Kylling med kartofler, skysovs, grøntsager og rabarberkompot
Søndag 7 Dansk bøf med bløde løg , pande sovs og kartofler samt rødbeder
Mandag 8 Hjerteragout med perleløg, svampe og bacon hertil kartoffelmos
Tirsdag 9 Stegt Kalvelever med bløde løg, flødesovs og kartofler samt surt
Onsdag 10 Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder hertil kartofler
Torsdag 11 Dampet Sejfilet med senneps sovs, kartofler og grøntsager
Fredag 12 Jægergryde med oksekød og kyllingehjerter hertil kartoffelmos
Lørdag 13 Sprængt Oksebryst med sur/sød peberrodsovs, grønt og kartofler
Søndag 14 Kyllingefrikadeller med paprika sovs, stegte kartofler og grøntsager
Mandag 15 2 stk Bøf Lindstöm med ærter, kartofler og skysovs
Tirsdag 16 Kødboller i mild karry sovs hertil grøntsager og løse ris
Onsdag 17 Kalkunsnitzel med brasede kartofler, ærter og skysovs
Torsdag 18 Paneret Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og grøntsager
Fredag 19 Karbonade med flødestuvet blomkål og bønner hertil kartofler
Lørdag 20 Glaseret røget Skinke med flødekartofler og grøntsager
Søndag 21 Husmands kotelet med hvidløgsovs, kartofler, grønt og rødbeder
Mandag 22 Forloren Hare med fløde vildt sovs, kartofler og grøntsager
Tirsdag 23 Sprængt Nakkefilet med sur/sød sovs , grøntsager og kartofler
Onsdag 24 Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysovs
Torsdag 25 Kogt Laks med skaldyrs sovs, spinat ragout og kartofler
Fredag 26 Farseret Porre med brun løgsovs, kartofler og gulerødder/blomkål
Lørdag 27 Herregårdsbøf med stegte kartofler, ærter og bearnaise
Søndag 28 Æggekage med bacon, purløg, tomat hertil rugbrød, rødbede sennep
Mandag 29 Millionbøf med kartoffelmos med krydderurter og surt
Tirsdag 30 Krebinet med stuvede ærter og gulerødder hertil hvide kartofler
Back To Top