skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: Kl. 11.00 - 21.30
Køkken: Brunch Kl. 11.00 - 12.00 a la carte Kl. 12.00 - 20.30

Forholdsregler ved buffet.

Man skal altid spritte sine hænder af, hver gang man går op til vores buffet. Maden på ikke røres med hænderne, der er skeer, tænger m.m. til hver ret!

Vi anretter fadene, så de bliver skiftet ofte, så hav venligst tålmodighed imens fadene bliver skiftet. 🙂

Der skal holdes afstand!

Buffet i huset

Søndagsbuffet hver søndag i Oktober, November, December, Januar, Februar, Marts, til 1 Maj.

Pris kr. 169,00 Børn under 12 år ½ pris.

På vores søndagsbuffet har vi som regel altid:

Koldt:

2 slags sild med løg og kapers, Varmrøget laks eller fersk røget laks med tilbehør, Fiskesalat eller skaldyrsalat, Æg og rejer med mayonnaise og tomater, pålæg med tilbehør, forskellige oste med tilbehør, frugt, Dagens kage.

Lunt:

Tarteletter med høns i asparges, Ribbensteg med rødkål og surt, Leverpostej med bacon, Frikadeller med rødkål, Fiskefilet med remoulade og citron.

I Julemånederne er vores søndagsbuffet altid juleinspireret. 🙂

Kokken finder også tit på noget ekstra, både af koldt og lunt!

Julefrokost fra kl. 18.00 – Kun mod forudbestilling.

Serveres ved bordet ved bestillinger på mindre end 10 personer.

Pris kr. 199,- Børn under 12 år ½ pris.

2 slags sild med løg og kapers,
Karrysalat,
Fers røget laks med asparges,
Æg og rejer, citron, tomat og mayonnaise,
Fiskesalat pyntet med rejer,
Tarteletter med høns i asparges,
Lune fiskefileter med citron og remoulade,
Æbleflæsk,
Flæskesteg med lun rødkål,
Lun leverpostej med champignon og bacon,
Julemedister med surt,
Svinemørbrad i flødesauce,
Ris a´la made med kirsebærsauce,
Diverse oste med peberfrugt, druer og kiks
Lyst og mørkt brød, samt smør og fedt

 

Back To Top