skip to Main Content
Åbningstider
Restaurant: 11.00-21.00
Køkken: 12.00-20.30

Forholdsregler ved buffet.

Man skal altid have mundbind på, samt spritte sine hænder af, hver gang man går op til vores buffet. Der må ikke røres på maden med hænderne, der er skeer, tænger m.m. til hver ret!

Vi anretter fadene, så de bliver skiftet ofte, så hav venligst tålmodighed imens fadene bliver skiftet. 🙂

Der skal holdes afstand minimum 1 meter!

Buffet i huset

Søndagsbuffet hver søndag i Oktober, November, December, Januar, Februar, Marts, til 28 April.

Pris kr. 169,00 Børn under 12 år ½ pris.

På vores søndagsbuffet har vi som regel altid:

Koldt:

2 slags sild med løg og kapers, Varmrøget laks eller fersk røget laks med tilbehør, Fiskesalat eller skaldyrsalat, Æg og rejer med mayonnaise og tomater, pålæg med tilbehør, forskellige oste med tilbehør, frugt, Dagens kage.

Lunt:

Tarteletter med høns i asparges, Ribbensteg med rødkål og surt, Leverpostej med bacon, Frikadeller med rødkål, Fiskefilet med remoulade og citron.

I Julemånederne er vores søndagsbuffet altid juleinspireret. 🙂

Kokken finder også tit på noget ekstra, både af koldt og lunt!

Back To Top